top of page
Sanne_familyshoot_193.jpg

LEAVE ME A NOTE..

Your details were sent successfully!

Nieuwsgierig naar wie ik ben en wat ik belangrijk vind? Lees hier dan de tientallen ervaringen van andere bruidsparen en je weet al snel meer over mij!

 

Ik houd van mijn gezin, een goed gesprek, rustige kleuren, thee, stilte en de natuur. Ik zie graag de mooie, grappige of warrige momenten van verbinding in relaties die er zo veel toe doen. Die momenten wil ik voor jullie vastleggen als een warme herinnering voor altijd. Jullie liefde vastleggen op zijn mooist, daar geniet ik van!

 

Mijn klanten zeggen vaak dat ze het heerlijk vinden dat ik zo rustig ben en tegelijk op andere momenten de leiding neem. Ook omschrijven ze mij als professioneel, vriendelijk en creatief.

 

Om creatief te blijven en het maximale van mijzelf te kunnen geven, neem ik een beperkt aantal opdrachten aan. De zomermaanden zijn snel vol dus wees er op tijd bij. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Vul het Save-the-Date formulier in en ik neem binnenkort contact met jullie op om ook voor jullie prachtige herinneringen te maken!

Ik hoor graag van jullie!

 

bottom of page