top of page

Branco & Esmeralda |  Finley Het Witte Huis

 

 

Op een stralende lentedag in mei was ik weer op mijn favoriete trouwlocatie aan de Loosdrechtse Plassen voor de bruiloft van Branco en Esmeralda. Esmeralda houdt net als ik van pastelkleuren en had een prachtig bruidsboeket met pastelroze Pioenrozen! En dat niet alleen, zelfs haar bruidsjurk had een vleugje pastel want deze was niet wit maar blush!

De ceremonie vond plaats aan het water waar een prachtige met bloemen versierde backdrop klaarstond voor het Ja-woord. De neefjes en het nichtje van het bruidspaar hadden speciale taken deze dag wat voor bijzondere mooie en schattige plaatjes zorgde. De ring dragen, rozenblaadjes strooien en zelfs de bruid naar het altaar brengen is toch een grote eer..

Na de ceremonie maakten we een gave, ietwat riskante groepsfoto met alle daggasten op de steiger en maakten we een hele mooie reportage in de tuin van Kasteel Seypestijn vlakbij.

De gasten konden intussen genieten van koele drankjes in de warme meizon in de tuin van Finley of genieten van een rondvaart op de Loosdrechtse Plassen.

's Avonds stond er een heerlijke BBQ klaar op het terras buiten met mooi gedekte tafels.

Tussendoor konden we de mooiste foto's maken van een lage avondzon en zonsondergang in het gouden uur.

Wat een prachtig licht was er toen en de lucht kleurde vol warme pastelkleuren.

Toen was het toch echt tijd voor een knalfeest dat tot in de late uurtjes duurde.

Vlak voor ik naar huis ging maakten we nog een prachtige afsluitende nachtfoto.

Lieve Branco & Esmeralda, Ik wens jullie alle liefde en geluk samen met jullie kleine!

 

bottom of page