top of page

Matthijs & Karin |  Landgoed Ter Werve

 

Wat een heerlijke dag was de bruiloft van Matthijs en Karin bij Landgoed ter Werve in Rijswijk! Wanneer je verder scrollt, begrijp je waarom!

Want het was écht een heerlijke dag! Zo’n nazomerse bruiloft, waarop gezelligheid, liefde, vriendschap en lekker eten centraal stond.

De hele bruiloft vond plaats bij Landgoed Ter Werve in Rijswijk. Een prachtige luxe trouwlocatie met een hele ontspannen sfeer.

Het leuke is dat je zowel binnen als buiten prachtig kunt trouwen. Het ligt vrij en landelijk en je hoeft er niet voor naar de veluwe want het ligt gewoon in de randstad! De locatie is heel fotogeniek dus toen we er aankwamen konden we meteen de reportage maken.

De kids konden heerlijk vrij rennen op het gazon en met een paar leuke opdrachten voor ze waren we een kwartiertje later al toe aan de serie met Matthijs en Karin samen.

Toen de gasten aankwamen, was het eigenlijk ook direct tijd om te gaan trouwen! Dit gebeurde op het gazon voor het landhuis in de warme nazomerzon. Er werd veel gelachten tijdens een heerlijke speech vol humor van babs Gerard Bol. Toen was het tijd voor geloften naar elkaar en let op het zielsgelukkige gezin dat wegloopt na de ceremonie! 

Ook de rest van de dag bleef relaxed met een BBQ buiten op het terras, een DJ en saxofonist die voor vroijke beats zorgden en een spectaculaire openingsdans door het gezin! Toen was het tijd voor de sterretjesfoto's bij nacht. Prachtige sparkleshots als afsluiting van hun toekomstige trouwalbum. 

Kijk zelf maar, het was een heerlijke dag!

 

bottom of page